GLAZEN

Elk oog is uniek. Met de nieuwste apparatuur wordt alles tot op een 100ste mm nauwkeurig gemeten.

Gepersonaliseerde brillenglazen zijn verkrijgbaar in enkelzicht én in progressieve brillenglazen. Om de brillenglazen exclusief voor u te kunnen maken, gaan we verschillende metingen doen die aansluiten op uw gebruikelijke oogtest en brilvoorschrift.

Wij adviseren onder andere brillenglazen van Essilor, de meest toonaangevende glasleverancier ter wereld. Wij informeren u hier graag over in onze winkel.

brilglazen

visioffice

Essilor: Visioffice2

Visioffice 2® is een snel en zeer nauwkeurig oogmeetsysteem.

Doordat er zoveel persoonlijke oog- en gedragseigenschappen worden meegenomen in de berekening en het glasontwerp van uw brillenglazen, heeft u een echte maatwerkbril die helemaal is aangepast aan uw kijkgedrag.

Voor specifieke, visuele eisen zoals computerwerk, bestaan er specifieke glazen.

Varilux X-series multifocale brillenglazen

Het multifocale brillenglas is geïnspireerd op de brildrager van nu en is mogelijk gemaakt door 55 jaar innovatie. Tijden zijn veranderd, onze samenleving en levensstijl zien er heel anders uit dan enkele jaren geleden. Zo kijken we een film op de tablet terwijl we tegelijkertijd appen op onze smartphone. Dat brengt nieuwe visuele gewoontes met zich mee, iets waar Varilux X-series handig op inspeelt!

Omdat ieder oog uniek is, worden ook uw Varilux X-series brillenglazen gepersonaliseerd. Nieuw voor Varilux X-series is de zogenaamde 'Near Vision Behaviour'- meting. Tijdens deze meeting op een iPad worden uw persoonlijke leesgedrag en uw persoonlijke leeshouding in kaart gebracht. Zo geniet u ook op de korte en tussenafstanden van de beste kijkprestaties

varilux x-series